ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ΩΡΑ 11 πμ

Στα γραφεία μας: Σεβαστοπούλου 30 και Ζαλίκη

 Αγαπητοί Γείτονες,

Όλοι πρέπει να παρευρεθούμε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας για να χαράξουμε το πρόγραμμα δράσης, για τα περιβαλλοντικά και πολιτιστικά ζητήματά μας.

Ο Σύλλογός μας, με την συμβολή και συμμετοχή όλων μας, μπορεί και πρέπει να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες, ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός ισχυρού, ενωτικού (μαζί και με άλλους φορείς), κινήματος στη γειτονιά μας.

· Για να αποκρουστούν οι αντεργατικές (Κυβέρνηση – Ε.Ε. – ΔΝΤ) πολιτικές, που μας οδηγούν στη συνεχή λιτότητα, ύφεση, ανεργία, διάλυση των εργασιακών σχέσεων, υποβάθμιση περιβάλλοντος, φτώχεια, εξαθλίωση.

· Για να προωθηθούν τα κοινά προβλήματα της περιοχής μας, ώστε να εξασφαλιστεί για μας και τα παιδιά μας μια καλύτερη ποιότητα ζωής (πάρκο ΚΑΠΑΨ, οικόπεδο ΔΕΗ, παρκάκι Μοισιόδακος, προσφυγικά, Μητροπολιτικό πάρκο Γουδή κ.λπ.)

· Για να αντιμετωπιστούν και τα άλλα μεγάλα κοινωνικά θέματα (ειρήνη, παιδεία, ναρκωτικά, ρατσισμός, αλληλεγγύη κ.λπ.)

· Για να συνεχιστούν και διευρυνθούν οι πολιτιστικές μας δραστηριότητες (Λειτουργία των πολιτιστικών μας τμημάτων: χορός, θέατρο, χορωδία, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, εκδηλώσεις, συζητήσεις κ.λπ.), με την πεποίθηση πως σε τόσο δύσκολες εποχές η συνάντηση των ανθρώπων, το σπάσιμο της απομόνωσης και του ατομικισμού, η έκφραση μέσα από τον πολιτισμό, και το πνεύμα της αγωνιστικής αισιοδοξίας είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία.

 Αγαπητοί Γείτονες

Οι μέχρι τώρα επιτυχίες μας, ως αποτέλεσμα των ενωτικών αγώνων, μας δίνουν κουράγιο για την συνέχιση των αγώνων μας.

 Συμμετέχουμε, διεκδικούμε, καταθέτουμε τις προτάσεις μας ια ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και της γειτονιάς μας

Από τη Γενική Συνέλευση, θα εκλεγεί τριμελής εφορευτική επιτροπή που θα πραγματοποιήσει τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου την Κυριακή 1η Απριλίου 2012.