ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αξιοποιείται τελικά ο χώρος Κονοπισοπούλου και Πάγκα για υψηλό πράσινο

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αξιοποιείται τελικά ο χώρος

Κονοπισοπούλου και Πάγκα για υψηλό πράσινο

 

 

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας, για τις δηλώσεις των αντιδημάρχων πρασίνου κ. Αποστολόπουλου και υποδομών κ. Γραμματικογιάννη.
Παρουσία κατοίκων, κατά την επίσκεψή τους επί τόπου Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου το πρωί, δήλωσαν ότι «ο χώρος Κονοπισοπούλου και Πάγκα θα αξιοποιηθεί για χώρο υψηλού πρασίνου, σαν συνέχεια του υπάρχοντος πάρκου»
 
Αποφεύχθηκε έτσι, η πλήρης Τσιμεντοποίηση του χώρου, όπως προέβλεπε η μελέτη της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
 
Το θετικό αυτό αποτέλεσμα, οφείλεται στην άμεση, δυναμική αντίδραση του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αμπελοκήπων και των κατοίκων, αλλά και στη θετική ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημά μας, των υπευθύνων αντιδημάρχων πρασίνου και υποδομών.

Επικαιροποιημένο πρόγραμμα τμημάτων συλλόγου

 

Παρακάτω θα βρείτε το επικαιροποιημένο πρόγραμμα των τμημάτων Παραδοσιακού χορού.

Οι  προβολές της κινηματογραφικής ομάδας θα ανακοινώνονται περιοδικά με πρώτη αυτή την Πέμπτη22/2/2024, στις 20:15μμ.

 

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας 4/2/2024

 

Από την χθεσινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, στην κατάμεστη από μέλη και φίλους  αίθουσα μας.  

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν οι:

 Γιάνναρος Γιώργος αντιδήμαρχος οικονομικών, Μπέη Ρωξάνη αντιδήμαρχος καθαριότητας, Μπάρκα Βασιλική εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την κοινωνία των πολιτών, Ζαχαροπούλου Θανια πρόεδρος 7ου διαμερίσματος, Χριστοφορίδης Ιωάννης σύμβουλος 7ου διαμερίσματος, Παπαδάκης Κώστας Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα, Μιχαήλ Άγγελος Καρακαξίδης Λαϊκή Συσπείρωση μέλος ΔΣ Τεχνόπολης, Πέτρος Κωνσταντίνου ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις γειτονιές της Αθήνας, Κατερίνα Κυριακοπούλου πρόεδρος Ένωσης γονέων 7ου διαμερίσματος, Γιώργος Βοζικακης Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδη και τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Ζωίδη.

Από πλευράς Συλλόγου ο Πρόεδρος Γιάννης Καλύβας και οι  Αντιπρόεδροι Νικήτας Δημέας και  Γιώργος Κρασσάς ευχήθηκαν καλή χρονιά με ειρήνη και υγεία για όλες και όλους. Ενημέρωσαν για τον δράσεις του συλλόγου την επικείμενη Γενική συνέλευση στις  10 Μαρτίου  και της εκλογές  στις 7 Απριλίου.

Ζήτησαν από τους εκπροσώπου της νέες δημοτικής αρχής, από την οποία προσδοκάμε μια καλή και παραγωγική συνεργασία να βάλουν άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο  το θέμα της παραχώρησης των γραφείων που στεγάζεται ο Σύλλογος έτσι ώστε να κατοχυρωθεί  και τυπικά-νομικά.

Τέλος να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τα μέλη της χορωδίας μας που μας χάρισαν όμορφες στιγμές.

 

 

 

Προβολή κινηματογραφικής ομάδας: ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΘΑΜΕ ΜΑΖΙ (The Violin Teacher). Πέμπτη 22/2/2024, 20:15μμ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

(τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944738640, 6939236094)

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2024

Πέμπτη  22/2/2024, 20:15μμ

 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΘΑΜΕ ΜΑΖΙ

(The Violin Teacher, Βραζιλιάνικη δραματική μουσική βιογραφία, 2015, σκηνοθεσία Sergio Machado, διάρκεια 102ˊ)

 

 

Ο Λαέρτε, ταλαντούχος βιολιστής, αποτυγχάνει να γίνει μέλος της Συμφωνικής του Σάο Πάολο και αναγκάζεται για να επιβιώσει να παραδώσει μαθήματα σε μία από τις πιο επικίνδυνες βραζιλιάνικες φαβέλες. Στη γεμάτη δυσκολίες, εμπόδια και κινδύνους προσπάθειά του θα βρει απρόσμενους συμμάχους στα πρόσωπα των μαθητών του, οι οποίοι με τη μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τη ζοφερή πραγματικότητα που τους περιβάλει. Βραβευμένη με το Βραβείο Κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σάο Πάολο, η συγκινητική ταινία του Machado, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, αποφεύγει τους μελοδραματισμούς και προσεγγίζει το θέμα της με σοβαρότητα, άφθονη μουσική και γενναίες δόσεις χιούμορ.

Πρόσκληση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 11:00 πμ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 11:00 πμ στα γραφεία μας (Λάκωνος 9, Πάρκο ΚΑΠΑΨ) Θα συμμετάσχει η χορωδία του Συλλόγου.