ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
Ώρα 11 πμ στα Γραφεία του Συλλόγου μας

1094/Νοέμβριος 2011

Αγαπητοί Γείτονες,

Όλοι πρέπει να παρευρεθούμε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Για να αποφασίσουμε το πρόγραμμα δράσης του επόμενου πεντάμηνου για τα περιβαλλοντικά και πολιτιστικά ζητήματα μας.

Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμη, αφού όλοι βιώνουμε τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις απολύσεις, την ανεργία, τα υπέρογκα χαράτσια, τα λουκέτα στα καταστήματα, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών, την ανασφάλεια, τον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας.

Όμως και τα προβλήματα της γειτονιάς μας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής των Αμπελοκήπων, με ευθύνη των αρμοδίων Δήμου Αθηναίων - Πολιτείας, κυριολεκτικά λιμνάζουν.
(Οικόπεδο ΔΕΗ, Πάρκο ΚΑΠΑΨ, παρκάκια Μοισιόδακος - Λ. Ριανκούρ, περίπτερο Πλατείας Μετρό Πανόρμου, καταλήψεις πρασιών, 8όροφα, προσφυγικά Πανόρμου - Λ. Αλεξάνδρας, Γήπεδο ΠΑΟ, Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή κ.λπ.)

Μπροστά σ' αυτή την κατάσταση, πρέπει να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε τις προσπάθειες μας, στο γνωστό -των μέχρι τώρα επιτυχιών- δρόμο του Συλλόγου μας, δηλαδή της ενότητας και αγωνιστικής διεκδίκησης των κατοίκων και των φορέων τους.

Παράλληλα στη Γενική Συνέλευση, θα προγραμματίσουμε και τις πολιτιστικές μας δραστηριότητες, με την πεποίθηση πως σε τόσο δύσκολες εποχές, η συνάντηση των ανθρώπων, το σπάσιμο της απομόνωσης και του ατομικισμού, η έκφραση μέσα από τον πολιτισμό, και το πνεύμα της αγωνιστικής αισιοδοξίας, είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία.

Συμμετέχουμε, διεκδικούμε, καταθέτουμε τις προτάσεις μας.
Για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και της γειτονιάς μας

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Μ. Ζωίδης

Η Γραμματέας
Ε. Καραδήμα

Ο Σύλλογος μας στέκι αλληλεγγύης
Από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 και κάθε Κυριακή, από τις 11 το πρωί έως 1 το μεσημέρι, στα γραφεία του Συλλόγου μας (Σεβαστοπούλου 30 και Ζαλίκη), όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να πάρει δωρεάν ή να χαρίσει παιδικά παπούτσια, παιγνίδια, ρούχα, βιβλία.