ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Διοικητικού Συμβουλίου Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αρ. πρωτ. 1090/12-10-2011

   Μεταφέροντας τα αισθήματα των γειτόνων μας, εκφράζουμε την ανησυχία, την αγωνία και την αγανάκτηση για την κατάσταση που βιώνουμε: μειώσεις μισθών και συντάξεων, ανεργία, απολύσεις, ανασφάλεια, λουκέτα στα καταστήματα, υπέρογκα χαράτσια, δραματική υποβάθμιση των κοινωνικών παροχών (υγεία, παιδεία, πρόνοια), εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας και βέβαια αποτελμάτωση των προβλημάτων της γειτονιάς μας.

   Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, θεωρούμε πως δεν μας επιτρέπεται πλέον να ασχολούμαστε μόνο με τα τοπικά μας προβλήματα (χωρίς ποτέ να τα υποβαθμίζουμε και να παραιτούμαστε από τη διεκδίκησή τους).

   Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε σε συνεργασία και με άλλους μαζικούς φορείς, με την κινητοποίηση των κατοίκων ώστε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης που μας γυρίζει εργασιακά έναν αιώνα πίσω βυθίζοντάς μας στη φτώχεια και την ανασφάλεια.

   Παράλληλα, θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της αλληλεγγύης, της επικοινωνίας, της ερασιτεχνικής πολιτιστικής δημιουργίας και της προώθησης των κοινών προβλημάτων της γειτονιάς μας.

 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Μ. Ζωίδης

Η Γραμματέας
Ε. Καραδήμα