ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012  ΩΡΑ 11 πμ      

Αγαπητοί Γείτονες

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, πραγματοποιείται σε μια δύσκολη περίοδο, όπου:

α) Τα προβλήματα της περιοχής μας, κυριολεκτικά λιμνάζουν με ευθύνη των αρμοδίων (Κυβέρνησης – Δήμου Αθηναίων)

β) Η Γενικότερη κατάσταση μας προκαλεί ανάμεικτα αισθήματα αγωνίας, αγανάκτησης, αβεβαιότητας για το μέλλον, αλλά και αλληλεγγύης – αγωνιστικής αισιοδοξίας.

 Μπροστά σ΄ αυτή την κατάσταση, όλοι πρέπει να παρευρεθούμε στη Γενική Συνέλευση.

Για να συζητήσουμε τα προβλήματα που αφορούν τη γειτονιά μας, αλλά και τα γενικότερα που αφορούν τη ζωή όλων μας, και να χαράξουμε το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου μας, ώστε να συμβάλλουμε, με τη συνέχιση των αγώνων μας, σε συνεργασία και με άλλους φορείς:

1)   Για να καταργηθούν τα μνημόνια Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, που μας οδηγούν στην εξαθλίωση και τον εργασιακό μεσαίωνα.

2)   Για να προωθηθούν τα κοινά προβλήματα της περιοχής μας (Πάρκο ΚΑΠΑΨ, οικόπεδο ΔΕΗ, Προσφυγικά Πανόρμου, παρκάκια Μοισιόδακος, Λ. Ριανκούρ, περίπτερο πλατείας Μετρό Πανόρμου, Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, προσφυγικά Αλεξάνδρας, Γήπεδο ΠΑΟ, Αττικό Άλσος κ.λπ.)

3)   Για να αντιμετωπιστούν και τα άλλα μεγάλα κοινωνικά θέματα (ειρήνη, παιδεία, φασισμός, ρατσισμός, ναρκωτικά, αλληλεγγύη κ.λπ.).

4)   Για να συνεχιστούν και διευρυνθούν οι πολιτιστικές μας δραστηριότητες με τη λειτουργία των πολιτιστικών τμημάτων (χορός παραδοσιακός – Λάτιν, θέατρο, χορωδία, ζωγραφική, θεατρικό παιγνίδι κ.λπ.), τις εκδηλώσεις, εκδρομές, συζητήσεις κ.λπ. που προωθούν την επικοινωνία, ερασιτεχνική δημιουργία, αγωνιστική αισιοδοξία κ.λπ.  

Σας περιμένουμε όλους στα Γραφεία του Συλλόγου μας