Το αίτημά μας να δοθεί μια μεγάλη αίθουσα κατά χρήση για τις ανάγκες του Συλλόγου μας (υπάρχουν συνολικά 6 μεγάλες περίπου 100μ2 έκαστη και 6 μικρότερες περίπου 25μ2 έκαστη) είναι απόλυτα δίκαιο και συγκεντρώνει την υπόστήριξη όλων των κατοίκων και φορέων της περιοχής μας.

Α) Γιατί η δημιουργία του πάρκου αλλά και η ανακαίνιση των αιθουσών είναι αποτέλεσμα των μακροχρόνιων αγώνων των κατοίκων, στους οποίους αγώνες πρωτοστάτησε ο Σύλλογός μας

Β) Γιατί -και το κυριότερο- με την παρουσία του Συλλόγου μας στο πάρκο, με τα πολλά πολιτιστικά τμήματα που διαθέτει (χορευτικά-μοντέρνα-παραδοσιακά, θέατρο, χορωδία, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, φωτογραφία, κινηματογράφος, κλπ), και με τις πολλές εκδηλώσεις που μπραγματοποιεί (συσκέψεις, συζητήσεις, ημερίδες, παρουσιάσεις βιβλίων, ποιητικές βραδιές κλπ), το Πάρκο θα αποτελέσει μια σημαντική εστία πολιτιστικής-ερασιτεχνικής δημιουργίας και αλληλεγγύης, προς όφελος όλων των κατοίκων και παιδιών και παράλληλα έτσι θα εξασφαλισθεί και μεγαλύτερη προστασία του Πάρκου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Αθηναίων πρόκειται εντός του Δεκεμβρίου να συζητήσει το θέμα των χρήσεων των αιθουσών.

Απαίτησή μας είναι οι επανειλημμένες δεσμεύσεις-υποσχέσεις του Δημάρχουν, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων να γίνουν πράξη.

Αγαπητοί Γείτονες, συνεχίζουμε τον αγώνα μας, με ενότητα, πείσμα και επιμονή προς όφελος της πολιτιστικής αναβάθμισης της γειτονιάς μας. 

Συγκεντρωνόμαστε την την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 5 μμ στο πάρκο ΚΑΠΑΨ προκειμένου να κορυφώσουμε τον αγώνα μας για να μας παραχωρηθεί μια μεγάλη αίθουσα του πάρκου ΚΑΠΑΨ για να χρησιμοποιηθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογό μας.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!