2048/Νοέμβριος 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΛΟΓΟ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ώρα 11 πμ  Λάκωνος 9 (Πάρκο ΚΑΠΑΨ)

 

Αγαπητοί γείτονες,

Όλοι μπορούμε και πρέπει να παρευρεθούμε

Για να συναποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειές μας, ώστε να προωθηθούν τα κοινά προβλήματά μας, που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για εμάς και τις μελλοντικές γενεές.

1) Για να δοθούν λύσεις στις διεκδικήσεις μας

Πάρκο ΚΑΠΑΨ (Αίθουσα στο σύλλογό μας), οικόπεδο ΔΕΗ (Σχολείο και πράσινο), Γηροκομείο Αθηνών (Να περάσει στο Δημόσιο ή στο Δήμο Αθηναίων), Προσφυγικά Πανόρμου (Να κηρυχθούν διατηρητέα), Πάρκο Μετρό Αμπελοκήπων, Μητροπολιτικά Πάρκα Γουδή και Ελληνικού, προστασία του Αττικού Άλσους και του ορεινού όγκου του Υμηττού, ελεύθερη άθληση για όλους στα γήπεδα του Αττικού Άλσους κ.λπ.

2) Για να αναπτυχθούν ακόμη πιο πολύ οι πολιτιστικές μας δραστηριότητες (αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους γείτονες), μέσα από τα πολλά πολιτιστικά τμήματα, την κινηματογραφική λέσχη και τις εκδηλώσεις μας στο σύλλογο, τα πάρκα, το θεατράκι της οδού Φλώρου κ.λπ.

3) Για να εκφραστεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό η αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αξιοπρεπούς διαβίωσης.

4) Για να συμβάλλουμε από κοινού και με άλλους φορείς στην αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών ζητημάτων (ειρήνη, υγεία, παιδεία, ρατσισμός, φασισμός, κλιματική αλλαγή κ.λπ.)

Με την ενότητα και τον αγώνα μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που κύρια προέρχονται από την πολιτική της Κυβέρνησης (ακρίβεια, εμπορευματοποίηση – ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αγαθών: υγεία, πάρκα κ.λπ.), και του Δήμου Αθηναίων (ολιγωρία, γραφειοκρατία κ.λπ.)

Εγγύηση για θετικές εξελίξεις

οι Ενωτικοί Αγώνες μας

 

Η Γενική Συνέλευση θα εκλέξει Εφορευτική Επιτροπή, που θα πραγματοποιήσει τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στην αίθουσα του πάρκου ΚΑΠΑΨ (Λάκωνος 9) από ώρα 9 πμ έως 7 μμ.

 

Η Συλλογικότητα θα νικήσει τον Ατομικισμό

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                              Η Γραμματέας

 

Μ. Ζωίδης                                                                                      Ε.Παπαδήμα