2048/14-10- 2021

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Να συνεχίσουν να αθλούνται οι κάτοικοι δωρεάν

στα γήπεδα τένις του Αττικού Άλσους

 

Εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για την παραχώρηση των γηπέδων τένις του Αττικού Άλσους στον όμιλο Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας (ΟΑΝΙ), με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματέας Αθλητισμού (ΓΓΑ).

Σε αυτά τα γήπεδα αθλούνται ελεύθερα και δωρεάν οι κάτοικοι της περιοχής μας, αλλά και ευρύτερα της Αθήνας, εδώ και χρόνια.

Παράλληλα, προπονητές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) πραγματοποιούσαν δωρεάν προπονήσεις τένις σε ενήλικες και παιδιά, καθώς και προπονήσεις μπάσκετ σε παιδιά.

Πλέον οι ώρες που θα παίζουν οι πολίτες ελεύθερα θα είναι ελάχιστες, ενώ τις υπόλοιπες ώρες θα πρέπει να πληρώνουν αντίτιμο στον όμιλο Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας (ΟΑΝΙ).

Συγκεκριμένα θα μπορούν οι πολίτες να αθλούνται δωρεάν μόνο σε ένα (1) από τα υπάρχοντα τέσσερα (4) γήπεδα τένις (τα άλλα 3 θα τα εκμεταλλεύεται ο ΟΑΝΙ) και μάλιστα μόνο τις ώρες 12 έως 7 μμ.

Απαιτούμε να παραμείνει η προτέρα κατάσταση.

Δηλώνουμε ότι θα συντονίσουμε τη δράση μας με όλους του άλλους  φορείς της περιοχής μας και ευρύτερα, καθώς και τους 117 πολίτες αθλούμενους που έχουν υπογράψει σχετική καταγγελία ώστε να μην υλοποιηθεί η απαράδεκτη απόφαση της Περιφέρειας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                          Η Γραμματέας

 

        Μ. Ζωίδης                                                                                            Ε. Παπαδήμα