1448/22-1-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την παραπομπή Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Αθηναίων από τον πρώην (έκπτωτο) πρόεδρο του Γηροκομείου Αθηνών αρχιμανδρίτη Προκόπιο Μπούμπα

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά (μεταφέροντας και επανειλημμένες ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεών μας), την αγανάκτησή μας, για τις διώξεις κατά των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Αθηναίων (Κωνσταντίνου, Σοφιανού) και των πρώην δημοτικών συμβούλων (Αγγελίδου, Πορτάλιου), από τον έκπτωτο πρώην πρόεδρο του Γηροκομείου Αθηνών κ. Μπούμπα για «Συκοφαντική δυσφήμιση» επειδή σε συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (το 2013), άσκησαν κριτική όπως όφειλαν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, κατά της τότε Διοίκησης του Γηροκομείου Αθηνών για κακοδιαχείριση.

Ας σημειωθεί ότι η τότε Διοίκηση του Γηροκομείου (πρόεδρος ο κ. Μπούμπας), κηρύχθηκε έκπτωτη (το 2016) ενώ της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απιστία και υπεξαίρεση.

Η Δίκη (από αναβολή), θα διεξαχθεί στο Πρωτοδικείο (Σχολή Ευελπίδων: Αίθουσα 2 κτίριο 9), τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 ώρα 9 πμ.