1848/Μάρτιος 2019

 

Γενική Συνέλευση ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ώρα 11 πμ - Λάκωνος 9 (Πάρκο ΚΑΠΑΨ)

 

Αγαπητοί Γείτονες,

Όλοι μπορούμε και πρέπει να συμμετάσχουμε, για να συναποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειές μας, ώστε να προωθηθούν τα κοινά προβλήματά μας, για να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τις μελλοντικές γενεές.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε:

Οικόπεδο ΔΕΗ (Σχολείο και πράσινο), Γηροκομείο Αθηνών (πλήρης επαναλειτουργία), Προσφυγικά Πανόρμου (κήρυξη ως διατηρητέων), κυκλοφοριακή μελέτη (μονοδρομήσεις, πεζοδρομήσεις), Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή κλπ.

Παράλληλα θα συζητήσουμε και τις επόμενες πολιτιστικές μας δραστηριότητες: στην αίθουσά μας, το πάρκο ΚΑΠΑΨ, τις άλλες πλατείες, το θεατράκι κλπ.

Ενισχύουμε (με την παρουσία και τις προτάσεις μας), το Σύλλογό μας, που σε όλη τη μακρόχρονη 60χρονη πορεία του αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς για επικοινωνία, ενότητα, αγωνιστικότητα, αλληλεγγύη, ψυχαγωγία, αισιοδοξία, ερασιτεχνική πολιτιστική δημιουργία.


Απαράδεκτη καθυστέρηση από την Διοίκηση ΔΕΗ

Ο Δήμος Αθηναίων από 21/11/2018, πρότεινε στη Διοίκηση της ΔΕΗ να υπολογιστεί (με εξωδικαστικό διακανονισμό), ως τιμή αποζημίωσης της για την απαλλοτρίωση των 2,7 στρεμμάτων του τμήματος του οικοπέδου της επί της οδού Λάμψα (που χαρακτηρίστηκε ως πράσινο με το ΦΕΚ 46/30-1-2003), η ίδια τιμή που αποφασίστηκε για το υπόλοιπο τμήμα των 6 στρεμμάτων του οικοπέδου της που ήδη απαλλοτριώθηκε από τις Κτ Υπ (πρ. ΟΣΚ).

Η Διοίκηση της ΔΕΗ χωρίς άλλη αδικαιολόγητη καθυστέρηση πρέπει να αποδεχθεί την πολύ λογική πρόταση του Δήμου Αθηναίων, που υποστηρίζεται και από όλους τους φορείς της περιοχής μας.