ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

   Ώρα 11 π.μ.  Λάκωνος 9 (πάρκο ΚΑΠΑΨ)

 

          Αγαπητοί Γείτονες,

          Όλοι πρέπει να παρευρεθούμε για να συναποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειές μας.

1) Για να επιλυθούν τα κοινά προβλήματά μας

Αίθουσες στο ΚΑΠΑΨ (Γραφείο Συλλόγου μας, Λέσχη Φιλίας), Οικόπεδο ΔΕΗ (Η ΚτΥΠ-Πρ. ΟΣΚ- να ξεκινήσει τη μελέτη-κατασκευή του σχολείου στα 6 στρέμματα, και ο Δήμος να απαλλοτριώσει τα υπόλοιπα 2,5 στρέμματα για πράσινο), Γηροκομείο Αθηνών (πλήρης επαναλειτουργία), Προσφυγικά Πανόρμου (κήρυξη ως διατηρητέων), Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή κλπ.

2) Για να συνεχιστούν και να διευρυνθούν οι πολιτιστικές μας δραστηριότητες (πολιτιστικά τμήματα, εκδηλώσεις, συζητήσεις κλπ), ιδιαίτερα στην όμορφη μεγάλη αίθουσα του πάρκου ΚΑΠΑΨ (Λάκωνος 9).

3) Για να συμβάλλουμε από κοινού και με άλλους φορείς στην αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών θεμάτων (ειρήνη, παιδεία, υγεία, ρατσισμός, αλληλεγγύη κλπ)

          Αγαπητοί Γείτονες,

          Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της έντονης οικονομικής κρίσης, επιβάλλεται ακόμη πιο πολύ να ενεργοποιηθούμε στο σύλλογό μας που με τη μακρόχρονη πλούσια δράση του, αποτελεί πλέον σημαντικό σημείο αναφοράς για επικοινωνία, αλληλεγγύη, πολιτιστική δημιουργία, ενότητα, αγωνιστικότητα

 

Συμμετέχουμε, συζητάμε, διεκδικούμε

Μια γειτονιά με μέλλον

 

Από τη Γενική Συνέλευση θα εκλεγεί τριμελής εφορευτική επιτροπή που θα πραγματοποιήσει τις αρχαιρεσίες του συλλόγου την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στην αίθουσα του πάρκου ΚΑΠΑΨ (Λάκωνος 9) καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας