ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

  Λάκωνος 9, Πάρκο ΚΑΠΑΨ (Τριφυλλίας & Λάμψα)

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΛΟΓΟ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Ώρα 11 πμ  Λάκωνος 9 (Πάρκο ΚΑΠΑΨ)

 

 Αγαπητοί γείτονες και μέλη του συλλόγου μας,

Τα μέλη του ΔΣ σας προσκαλούν την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 11 πμ στα γραφεία του συλλόγου μας, στην εκλογο-απολογιστική συνέλευση ενόψει των επικείμενων εκλογών που θα διενεργηθούν στις αρχές Απριλίου. 

Οι συμμέτοχη σας είναι πολύ σημαντική για να:

Για να ενημερωθείτε για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου μας σε σχέση με τα τμήματα του, τις δράσεις, τις εκδηλώσεις και τις διεκδικήσεις μας.

Για να αναπτυχθούν ακόμη πιο πολύ οι πολιτιστικές μας δραστηριότητες (αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους γείτονες, νέες και νέους), μέσα από τα πολλά πολιτιστικά τμήματα, και να προτείνουμε και να αναπτύξουμε νέα. 

Για να συναποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειές μας, ώστε να προωθηθούν τα κοινά προβλήματά μας, που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για εμάς και τις μελλοντικές γενεές διεκδικώντας να δοθούν λύσεις όπως:

Πάρκο ΚΑΠΑΨ (Αίθουσα στο σύλλογό μας), οικόπεδο ΔΕΗ (Σχολείο και πράσινο), Γηροκομείο Αθηνών (Να περάσει στο Δημόσιο ή στο Δήμο Αθηναίων), Προσφυγικά Πανόρμου (Να κηρυχθούν διατηρητέα), Πάρκο Μετρό Αμπελοκήπων, Μητροπολιτικά Πάρκα Γουδή και Ελληνικού, προστασία του Αττικού Άλσους και του ορεινού όγκου του Υμηττού, ελεύθερη άθληση για όλους στα γήπεδα του Αττικού Άλσους κ.λπ.

Για να εκφραστεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό η αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Για να συμβάλλουμε από κοινού και με άλλους φορείς στην αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών ζητημάτων (ειρήνη, υγεία, παιδεία, ρατσισμός, φασισμός, κλιματική αλλαγή κ.λπ.)

Με την ενότητα και τον αγώνα μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και είμαστε αισιόδοξοι για θετικές εξελίξεις.

 Η Γενική Συνέλευση θα εκλέξει Εφορευτική Επιτροπή, που θα πραγματοποιήσει τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στην αίθουσα του πάρκου ΚΑΠΑΨ (Λάκωνος 9) από τις 9 πμ έως 7 μμ.

Με συλλογικότητα και αλληλεγγύη