Καλούμε σε αγωνιστική κινητοποίηση μέσα στο Πάρκο Γουδή την Κυριακή 20/11/22 στις 11 π.μ.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή χαιρετίζει την σημερινή αγωνιστική κινητοποίηση και συμμετέχει σε αυτή.
Οι ανάλγητες πολιτικές, που μας περιορίζουν το δικαίωμα στην εργασία, στην υγεία και στην παιδεία, στον ελεύθερο χρόνο και χώρο, τον πολιτισμό. Περιορίζουν και τον αέρα που αναπνέουμε υπονομεύοντας τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών και των εγγονιών μας.
 
Το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, ο τελευταίος ελεύθερος χώρος υψηλού και πυκνού πρασίνου στην Αττική, η τελευταία δυνατότητα καταφυγής και ανάσας για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου, κινδυνεύει να κατατμηθεί, να ιδιωτικοποιηθεί και να εμπορευματοποιηθεί, με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και δημοτικών αρχών.
Η επιτροπή μας αγωνίζεται εδώ και 30 χρόνια για την αποτροπή αυτής της εξέλιξης.
 
Σήμερα, που το τελευταίο σχέδιο Π.Δ., με κύρια κατεύθυνση την ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της γης έχει κατατεθεί προς επεξεργασία στο ΣτΕ, εντείνουμε τους αγώνες μας.
Απαιτούμε Ενιαίο Δημόσιο Πάρκο, υψηλού πρασίνου, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις υποδομές αναψυχής και άθλησης.
Αγωνιζόμαστε ενωμένοι, όχι μόνο για την μη καταστροφή και ιδιωτικοποίηση του Πάρκου, αλλά και για να εκλείψουν όλες οι αιτίες που συντελούν στην μη ολοκληρωμένη προστασία και διαχείριση του δασικού οικοσυστήματος όλου του λεκανοπεδίου.
 
Καλούμε σε αγωνιστική κινητοποίηση μέσα στο Πάρκο Γουδή
την Κυριακή 20/11/22 στις 11 π.μ. στο τέρμα Γ.Παπανδρέου και Μ. Αλεξάνδρου (Στο στέγαστρο του Δήμου Ζωγράφου)
Η Γραμματεία της Επιτροπής
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ
Email.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αθήνα 9/11/2022