Ευχές και ημερολόγιο 2022

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, παρουσιάζει ένα ημερολόγιο με χαμόγελα, φως, αγωνία σκέψη ανεμελιά, υπόσχεση, όλα μας απ΄τα μάτια των παιδιών του κόσμου.

Σε καιρούς δύσκολους, με τις ζωές μας ν΄ αλλάζουν, με μια κοινωνία κατακερματισμένη και διαιρεμένη. Με λιγότερες ελευθερίες, με υπεράνθρωπο καθημερινό αγώνα, όπως των υγειονομικών για να σώσουν ζωές, με τη σύγκρουση του ορθολογισμού με τον αναχρονισμό και το σκοταδισμό, με πληγωμένο το περιβάλλον προς όφελος οικονομικών συμφερόντων. Με την ανεργία, την ανέχεια, τη φτώχεια, την επισφάλεια και την ανασφάλεια να ταλαιπωρούν χιλιάδες οικογένειες. Κακοποιητικές συμπεριφορές, έξαρση γυναικοκτονιών, ενδοοικογενειακή βια, κοινωνικός αποκλεισμός και πολλή μοναξιά.

Σε πείσμα των καιρών, ας μη σκύψουμε το κεφάλι. Χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ την ελπίδα, τη διεκδίκηση, την αλληλεγγύη τη συμπόνια. Τη στοργή, την ανιδιοτελή αγάπη, τη φιλία, τη συλλογικότητα, τη συμπόρευση, την ενότητα, χρειαζόμαστε μια ζεστή αγκαλιά κι ένα πηγαίο χαμόγελο, χωρίς να ζητιέται αντάλλαγμα. Εδώ, στο σύλλογο μας, ελάτε να δώσουμε πνοή κι ελπίδα ο ένας στον άλλο. Να ζωντανέψουμε τα όνειρα μας, να γεμίσουμε τη νέα χρονιά με πολιτισμό και δημιουργία.

Πληροφορίες για το πως μπορείτε να αποκτήσετε ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο στα τηλ:

Γιάννης Καλύβας 6947903341, Νικήτας Δημέας 6944 738 640, Γιώργος Κρασσάς 6974198928