2020/16-12-2020

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Υγεία – Ευτυχία – Αλληλεγγύη – Ειρήνη

Καλύτερη ποιότητα ζωής

 

Αγαπητοί γείτονες,

Συμμεριζόμαστε την αγωνία όλων μας, για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, με την πανδημία και την οικονομική κρίση.

Εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη για τους εκατοντάδες συνανθρώπους μας, που έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία.

Ενώνουμε τη φωνή μας, μαζί με άλλους φορείς (και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στην υγεία), για την αποφασιστική στήριξη και ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που απέδειξε για μια άλλη φορά, την τεράστια σημασία του.

Ιδιαίτερα απαιτούμε από την πολιτεία, να επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ευάλωτες ομάδες (Γηροκομεία, φυλακές, δομές προσφύγων – μεταναστών, αστέγους κ.λπ.).

Είναι αυτονόητο πως όλοι μας συνεχίζουμε να τηρούμε με αυστηρότητα, όλα τα μέτρα προστασίας, που προτείνουν οι ειδικοί επιστήμονες.

 

Αγαπητοί γείτονες,

Ο Σύλλογός μας και σ΄ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις δεν υφησυχάζει, αλλά προσπαθεί με υπομνήματα και παραστάσεις στους αρμόδιους να προωθήσει τα κοινά μας προβλήματα, ώστε να εξασφαλιστεί μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για όλους τους κατοίκους και τις μελλοντικές γενιές.

Παράλληλα η Επιτροπή Αλληλεγγύης του συλλόγου μας, συνεχίζει να βοηθά με τρόφιμα, πολλές οικογένειες της γειτονιάς μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα αξιοπρεπούς διαβίωσης.

 

Αγαπητοί γείτονες,

Η πανδημία σίγουρα με τον εμβολιασμό θα ξεπεραστεί, και ελπίζουμε το διάστημα που θα απαιτηθεί να είναι το συντομότερο δυνατό.

Ο Σύλλογός μας και πάλι θα ανοίξει την αγκαλιά του, ώστε όλοι οι κάτοικοι να ξανασυναντηθούμε, στις όμορφες, ενδιαφέρουσες δραστηριότητές μας.

Θα ενώσουμε τους αγώνες μας μαζί με άλλους φορείς για κοινωνικό κράτος, ενισχυμένο σύστημα υγείας, εργασιακά δικαιώματα που πλήττονται καθημερινά.

Η προστασία του περιβάλλοντος και η δημιουργική έκφραση στον τομέα του πολιτισμού (που οι φορείς του έχουν δεχθεί την περίοδο της πανδημίας τεράστιο πλήγμα), θα είναι στο κέντρο της δράσης μας.

 

«Κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο 2021 του Συλλόγου μας, με την επιμέλεια της θεατρικής μας ομάδας «Άπλετοι Κήποι» που έκλεισε 20 χρόνια εξαιρετικής, δημιουργικής παρουσίας».

 

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                    `                            Η Γραμματέας

Μ. Ζωίδης                                                                    Ε. Παπαδήμα