ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το 2016 συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ίδρυση της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και κινήσεων για την προστασία των Ελεύθερων Χώρων της Αθήνας και την ποιότητα Ζωής, και 6 χρόνια από την αναστολή της λειτουργίας της. Στις νέες συνθήκες τής μνημονιακής Ελλάδας και της πληγωμένης Αθήνας από τις αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές, θα πρέπει να την ξαναθυμηθούμε.

Για αυτό ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων, ιδρυτικό μέλος της Συντονιστικής, αποφάσισε να διοργανώσει μια εκδήλωση θύμησης, αναστοχασμού, επαναπροσδιορισμού στόχων και επιβεβαίωσης της αγωνιστικής ετοιμότητας των ενεργών πολιτών.

Δεν θα είναι ημερίδα αλλά συντροφική, συναγωνιστική συνάντηση διαλόγου, κατάθεση ψυχής, επιβεβαίωση των πολύχρονων δεσμών μας, προσήλωση στις παρακαταθήκες που άφησε η Συντονιστική και πρόσκληση στη νέα γενιά να συμμετάσχει ενεργά και να συνεχίσει τον αγώνα.

Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Πάρκο ΚΑΠΑΨ Λάκωνος 9 την Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρα 7μμ

Στην εκδήλωση καλούνται να απευθύνουν χαιρετισμό:

ŸΕκπρόσωποι των ιδρυτικών συλλόγων και κινήσεων πολιτών, καθώς και αυτών που στη συνέχεια συγκρότησε  η ίδια η Συντονιστική, όπως η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, η Επιτροπή για τη σωτηρία του Πεδίου Άρεως, η Επιτροπή για τη Σωτηρία του Άλσους Ριζάρη, η Επιτροπή για τη Διάσωση των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας, η Επιτροπή για τη Διάσωση του Ελαιώνα, η Κίνηση Πολιτών για τα Δικαιώματα των Πεζών.

ŸΕκπρόσωποι συνεργαζόμενων συλλογικοτήτων, όπως η Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της Διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, καθώς και προδρόμων, όπως η Συντονιστική Επιτροπή για τη Σωτηρία του Πάρκου Ελευθερίας.

ŸΕκπρόσωποι νέων συλλόγων και κινήσεων και προπαντός εκπρόσωποι της νέας γενιάς.

 

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γραμματέας

Μιχ. Ζωίδης                                                                            Ελένη Παπαδήμα