ΤΙΤΛΟΣ  ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ   SALSA CUBANA             

8.00 μμ ~  9.00 μμ   Χορός «Σάλσα»

        Κάθε Τετάρτη    στα γραφεία του Συλλόγου μας (Λάκωνος 9)

2019-2020

 

Βιογραφικό Σημείωνα

Η Ταιμυ Ροντρίγκες  γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας  και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Φιλολογίας και Τέχνης της Αβάνας, με ειδίκευση στην μουσική και το χορό. Οι σπουδές της εστιάζουν στην ανάλυση και σε βάθος μελέτη της μουσικής και χορευτικής κουλτούρας των ισπανόφωνων λαών.

 

 

Εργάστηκε ως δασκάλα μουσικής και χορού στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Κούβας καθώς και σε πνευματικά ποιστικά  κέντρα της Αβάνας, όπου η ηλικία των συμμετεχόντων ήταν από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένα άτομα. Δίδαξε σε σειρά σεμιναρίων κατά την διάρκεια φεστιβάλ και άλλων πολιτιστικών γεγονότων και κουβανέζικους  χορούς . Έχει λάβει μέρος σε διεθνή δρώμενα ως χορεύτρια και μουσικός . 

Στην Ελλάδα  βρίσκεται ήδη πέντε  χρόνια και έχει διδάξει σεμινάρια λάτιν χορού (CHA-CHA-CHA,BACHATA,CUMBIA, RUMBA CUBANA, SAMBA, MERENGUE, DANZON ,ZUMBA, RUEDA DE CASINO,) και SALSA CUBANA σε αρκετές σχολές χορού. Έχει δουλέψει με γνωστά ονόματα και επαγγελματίες σε αυτό το χώρο  με καλές κριτικές . Λόγω του μεγάλο ενδιαφέροντος του κόσμο για την κουβανέζικη κουλτούρα και το χορό , συμμετέχει σε εκδηλώσεις  ,δραστηριότητες σε διάφορα μέρη. 

Σε μαθητές και συνεργάτες σε όλη της καλλιτεχνική δράση μέχρι σήμερα, συνδυάζει την λάτιν κουλτούρα με την ελληνική με μεγάλη επιτυχία, όπου αναδεικνύει τα κοινά  τους σημεία προς ένα μεγαλύτερο πολιτισμός σε όλο τον κόσμο.

 Ως επαγγελματίας καλλιτέχνης που ανακαλύπτει κάθε μέρα μια νέα αρχή, δίνει το καλύτερο εαυτό (για τον όμορφο σκοπό: να είμαστε ευτυχισμένος και χαρούμενος  μέσα σε όλα τα επίπεδα της ζωής.

 

6944738640, 6946509575, 6974896062

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.