Γειά σας από την κινηματογραφική ομάδα του συλλόγου Άνω Αμπελοκήπων.

Σας περιμένουμε στις δυο μεγάλες εκδηλώσεις μας , την Πέμπτη 30/11 & την Πέμπτη 14/12.

Επίσης θα έχουμε κανονικά προβολή και την Πέμπτη 7/12

ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2017

Πέμπτη 30/11, 8.15μ.μ.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΖΩΙΔΗ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ & ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

 

Προβολή της εμβληματικής ταινίας JIMMY’S HALL (2014, διάρκεια 109’).

Αγγλο-ιρλανδική  δραματική ταινία, σκηνοθεσία Κεν Λόουτς.

Το 1921, σε μια Ιρλανδία στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου, ο Τζίμι Γκράλτον στήνει με δικά του χρήματα, μια αίθουσα χορού, ένα μέρος όπου οι νέοι της κοινότητας θα μπορούσαν να συγκεντρώνονται, να μαθαίνουν, να διαφωνούν, να ονειρεύονται... πάνω απ’ όλα όμως να χορεύουν και να διασκεδάζουν.

Ιρλανδία, 1932: ο Τζέιμς επιστρέφει στη φάρμα του ύστερα από δέκα χρόνια εξορίας στην Αμερική κι επιχειρεί να επαναλειτουργήσει την εγκαταλελειμμένη αίθουσα χορού-πνευματικό κέντρο. Οι νέοι της περιοχής θα τον υποστηρίξουν, θα βρει όμως απέναντί του την εκκλησία και τις αρχές.

Μία ανθρώπινη και συγκινητική ταινία, με πολιτικά μηνύματα, αναδεικνύοντας παράλληλα τον προσωπικό αγώνα, την αυτοθυσία και την αλληλεγγύη.

http://www.athinorama.gr/lmnts/events/cinema/10042023/Poster.jpg.ashx?w=170&h=250&mode=max

Ερχόμαστε με κέφι, φέρνοντας μαζί μας κάτι για φαγητό και ποτό αφού μετά την προβολή, μια μεγάλη παρέα όλοι, θα συνεχίσουμε με χορό και τραγούδι!

Επίσης φέρνουμε όλοι συσκευασμένα & τυποποιημένα τρόφιμα τα οποία θα διαθέσει ο σύλλογός μας στους πλημμυροπαθείς δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2017

Πέμπτη 14/12, 8.15μ.μ.

 

ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ TANGO!

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ!

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΟΥΣΙΚΕΣ, ΧΟΡΟ…

…Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ TANGO!

 

Προβολή της Αργεντίνικης ταινίας «Bar el Chino», ο Αργεντίνος Herman Mayr και ο Κώστας Βλαχόπουλος με μουσικές και ήχους που θα μας ταξιδέψουν στο Μπουένος Άιρες & την Αργεντινή και μια απίστευτη χορευτική παράσταση πάθους και ρυθμού Αργεντίνικου tango που έχει επιμεληθεί η καθηγήτρια χορού Μάχη Παπαδημητρίου με τις χορεύτριες και τους χορευτές του Poema Escuela Del Tango!

http://www.infohostels.com/immagini/news/814.jpg

Με τη συνεργασία της Πρεσβείας της Αργεντινής και του Ινστιτούτου Θερβάντες

https://3.bp.blogspot.com/-lzHw_DwE24s/We86JdzWifI/AAAAAAAADrU/qPU2IDD-eyIFZalCFgcGY8C1tVWQLhmigCLcBGAs/s1600/EGREC_small.jpg    https://3.bp.blogspot.com/-s9p3xyYW35A/We86MTZAnPI/AAAAAAAADrg/yR2nSA3LCQMva2ZkhMf6C9njx3yZHYdyQCLcBGAs/s200/Logo%2BInstituto%2BCervantes.jpg

Κινηματογραφική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αμπελοκήπων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ,

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ