«ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΑΣ»

Φίλες & φίλοι, γειτόνισσες & γείτονες,χρόνια πολλά.
Μετά τη διακοπή λόγω του Πάσχα και έχοντας λύσει κάποια τεχνικά θέματα, ξαναρχίζουμε αυτήν την Πέμπτη τις προβολές μας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες, με την Ισπανική κωμωδία «Καλώς ορίσατε κ. Μάρσαλ».
Επίσης, ενημερωθείτε για το εκρηκτικό πρόγραμμα του Μάη!

Έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις, με προβολές σπουδαίων ταινιών, συμμετοχή σκηνοθετών, συναυλία & θεατρική παράσταση!
Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο,
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 27/4 8.15μ.μ.  Στη νέα αίθουσα του πάρκου ΚΑΠΑΨ, Λάκωνος 9


ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ κ. ΜΑΡΣΑΛ
1952, Διάρκεια:75'
Ισπανική ταινία, κωμωδία,σκηνοθεσία Λουίς Γκαρθία Μπερλάνγκα, με τους: Λολίτα Σεβίγια, Αλμπέρτο Ρομέα, Ραφαέλ Αλόνσο, Άνχελ Άλβαρεθ, Χοσέ Ισμπέρτ, Μανόλο Μοράν, Φερνάντο Ρέι.
Το Βιγιάρ δελ Ρίο είναι ένα φτωχό και ξεχασμένο χωριουδάκι, όπου δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα που να σπάει την καθημερινότητα.
Μόνον η άφιξη της λαϊκής τραγουδίστριας Κάρμεν Βάργας και του πληρεξουσίου και εκπροσώπου της Μανόλο δίνουν μια καινούρια νότα στη βαρετή ζωή του χωριού.
Εκείνο το ίδιο πρωί, εμφανίζεται αίφνης ένας απεσταλμένος της κυβέρνησης, ο οποίος ανακοινώνει ότι από στιγμή σε στιγμή θα εμφανιστεί μια επιτροπή αμερικανών αξιωματούχων του Σχεδίου Μάρσαλ που προσφέρει οικονομική βοήθεια στη χώρα.
Με το που το μαθαίνει ο δήμαρχος του χωριού, ένας άνθρωπος καλός και λίγο περήφανος στ’ αυτιά, αποφασίζει να μασκαρέψει όλους τους κατοίκους με τις πιο αυθεντικές φορεσιές της Ανδαλουσίας, ώστε να καταπλήξει τους επισκέπτες και ν’ αποσπάσει μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια…

Η ταινία
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ κ. ΜΑΡΣΑΛ (Bienvenido Mr. Marshall)
προβάλλεται
με την ευγενική υποστήριξη
του Ινστιτούτου Θερβάντες & της πρεσβείας της Ισπανίας.