«Αγαπητοί φίλοι σας περιμένουμε την Πέμπτη 30/3/2017, στις 8.00μμ, στο σύλλογό μας, στην προβολή της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ταινίας, «ΟΛΓΑ». Μαζί μας θα είναι η χορωδία του συλλόγου μας σε αγαπημένα τραγούδια αφιερωμένα στη Γυναίκα. Σας περιμένουμε όλους!  

    Η κινηματογραφική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αμπελοκήπων σας καλεί την Πέμπτη 30 Μάρτη 2017, 8.00μμ, στην αίθουσα Λάκωνος 9, πάρκο ΚΑΠΑΨ, Αμπελόκηποι, Αθήνα, στην προβολή της συγκλονιστικής Βραζιλιάνικης ταινίας «ΟΛΓΑ», για τη ζωή μιας μεγάλης ηρωίδας, μιας γυναίκας-σύμβολου, θύμα του βραζιλιάνικου φασισμού και των ναζί.

   Μια γυναίκα που έγινε ηγέτης, μια ηγέτης που έγινε επαναστάτρια, μια επαναστάτρια που πολέμησε για τις ιδέες της και έζησε μια μεγάλη αγάπη.

   Μια «ξένη», μια Εβραία που αγάπησε και έκλαψε ο λαός της Βραζιλίας. Η ΟΛΓΑ ΜΠΕΝΑΡΙΟ ΓΚΟΥΤΜΑΝ ΠΡΕΣΤΕΣ είναι μια από τις πιο ηρωικές γυναικείες φιγούρες παγκοσμίως, που ήρθε η ώρα να την γνωρίσουμε και στην Ελλάδα μέσω της αριστουργηματικής «Όλγας», μιας ταινίας που δικαιωματικά αποδίδει στον κινηματογράφο τον ορισμό της «7ης τέχνης»!

   Η προπολεμική Γερμανία, η δημοκρατία της Βαϊμάρης, η στράτευση ενάντια στον ναζισμό, ο αδιάκοπος αγώνας για την νέα κοινωνία της ισότητας, της δικαιοσύνης και της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, η φασιστική Βραζιλία, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί, συνθέτουν τον καμβά όπου ζωγραφίζεται η συγκλονιστική ζωή της Όλγας.
Πριν και μετά την ταινία, η χορωδία του συλλόγου μας θα παρουσιάσει μουσικό αφιέρωμα για τη γυναίκα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ