Από την χθεσινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, στην κατάμεστη από μέλη και φίλους  αίθουσα μας.  

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν οι:

 Γιάνναρος Γιώργος αντιδήμαρχος οικονομικών, Μπέη Ρωξάνη αντιδήμαρχος καθαριότητας, Μπάρκα Βασιλική εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την κοινωνία των πολιτών, Ζαχαροπούλου Θανια πρόεδρος 7ου διαμερίσματος, Χριστοφορίδης Ιωάννης σύμβουλος 7ου διαμερίσματος, Παπαδάκης Κώστας Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα, Μιχαήλ Άγγελος Καρακαξίδης Λαϊκή Συσπείρωση μέλος ΔΣ Τεχνόπολης, Πέτρος Κωνσταντίνου ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις γειτονιές της Αθήνας, Κατερίνα Κυριακοπούλου πρόεδρος Ένωσης γονέων 7ου διαμερίσματος, Γιώργος Βοζικακης Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδη και τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Ζωίδη.

Από πλευράς Συλλόγου ο Πρόεδρος Γιάννης Καλύβας και οι  Αντιπρόεδροι Νικήτας Δημέας και  Γιώργος Κρασσάς ευχήθηκαν καλή χρονιά με ειρήνη και υγεία για όλες και όλους. Ενημέρωσαν για τον δράσεις του συλλόγου την επικείμενη Γενική συνέλευση στις  10 Μαρτίου  και της εκλογές  στις 7 Απριλίου.

Ζήτησαν από τους εκπροσώπου της νέες δημοτικής αρχής, από την οποία προσδοκάμε μια καλή και παραγωγική συνεργασία να βάλουν άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο  το θέμα της παραχώρησης των γραφείων που στεγάζεται ο Σύλλογος έτσι ώστε να κατοχυρωθεί  και τυπικά-νομικά.

Τέλος να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τα μέλη της χορωδίας μας που μας χάρισαν όμορφες στιγμές.