«Τραγούδια από πατρίδες χωρίς σύνορα»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ με την ALCEDO FOLK BAND

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, 8.30μμ


Ανοιχτό θεατράκι Φλώρου και Λάμψα (Αμπελόκηποι-Γηροκομείο)

(τηλέφωνα για προσκλήσεις:   6944738640, 6944623306, 6974896062)


&

τη συμμετοχή της μουσικής ομάδας του ΚΕΘΕΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

 

Η Alcedo Folk Band παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με νέους ήχους και τολμηρές προτάσεις σε γνώριμα και άγνωστα τραγούδια που προέρχονται από τις λαϊκές μουσικές του κόσμου. Με μουσικά χρώματα και διαδρομές από τον Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι τον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, από τη Θράκη μέχρι την Ιρλανδία και από το Ισραήλ μέχρι τα Βαλκάνια. Ακόμα κι εκεί που η Οθωμανική Longa συναντά τις καντάτες του μεσαίωνα και της Αναγέννησης οι Alcedo έρχονται για να μας πουν ότι οι μουσικές έχουν πατρίδα αλλά δεν έχουν σύνορα.

 

Μαρία Μιχαλάκα: τραγούδι, βιολί

Στέφανος Χατζηαναγνώστου: Φλάουτο

Δημήτρης Κουφαλάκος: Φαγκότο, φυσαρμόνικα

Μενέλαος Μωραΐτης: Τούμπα

Γιάννης Ταυλάς: κιθάρες, λαούτο

Κώστας Κωνσταντάτος: κρουστά, βιολί, μαντολίνο, τραγούδι

Πασχάλης Κολέντσης: τεχνικός ήχου

 

Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, απευθύνεται σε άτομα άνω των 21 ετών και τις οικογένειές τους και στοχεύει στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και στην κοινωνική επανένταξη των μελών του.

Οι υπηρεσίες του προγράμματος παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής. Η προσέλευση στο πρόγραμμα είναι εθελοντική, γιατί είναι απαραίτητη η απόφαση του χρήστη να καταβάλει την προσπάθεια που χρειάζεται ώστε να αλλάξει τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα δεν χορηγεί φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες για την αντιμετώπιση της εξάρτησης.

Είσοδος ελεύθερη- με πρόσκληση-

Ενισχύουμε την επιτροπή αλληλεγγύης του συλλόγου μας