Πρόγραμμα ΦΙΛΟΝ
Ά μέρος
1. Συμφωνία Haydn N. 94, μέρος 1ο & 2ο
2. Συμφωνία Beethoven N. 1, μέρος 1ο & 2ο
3. Εισαγωγή από την όπερα La Traviata του G. Verdi
4. D. Shostakovich Waltz N. 2, από την τζαζ σουίτα
5. M. Ravel Bolero
Διάλειμμα
΄Β μέρος
1. Κ. Τσιλίδης 3ος & 6ος Δημοτικός χορός
2. Κ. Τσιλίδης Μουσικές Μινιατούρες 3η & 5η
3. Albinoni, Κοντσέρτο για 2 όμποε, op.9 N.6
4. Κ. Τσιλίδης Ρόδο Μοσχοβόλημα, σε ποίηση του Κ. Παλαμά
5. Κ. Τσιλίδης “Ελένη”, σε ποίηση του Γ. Σεφέρη
- Σόλο βιολί: Γιώργος Τσιλίδης
- Σόλο όμποε: Γιώργος Πανουσάκης,
Διονύσης Παναγιωτόπουλος
- Σόλο τραγούδι: Άννα Τσιλίδη
Προκόπης Χατζιτσάκος
Μαέστρος: Τσιλίδης Γιώργος

Σας περιμένουμε! Κινηματογραφική Ομάδα.
Τηλ.επικ: 6944738640 Νικήτας Δημέας, 6943992135 Χρηστίνα Σωτήρχου,6974896062 Μίνα Καλαποθάκη, 6932779104 Πανωραία Λαχανά, 6944277055 Γιάννης Ξένος, 6972266499 Νικηφόρος Ζυγούρης, 6944623306 Μάχη Λαούδη.


Η ΦΙΛ.Ο.Ν. (Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων) ιδρύθηκε το 2014 με πρωτοβουλία του Έλληνα συνθέτη Κωνσταντίνου Τσιλίδη, ο οποίος χρόνια καθηγητής στα ανώτερα θεωρητικά διέκρινε την ανάγκη κάθε μαθητή να επιθυμεί να ανήκει σε ένα σύνολο καθώς και τη σπουδαιότητα αυτού. Έτσι, σκοπός δημιουργίας αυτής της ορχήστρας είναι να δοθεί η ευκαιρία σε νέους μουσικούς που είτε ακόμα δεν έχουνε ολοκληρώσει τις σπουδές τους στο όργανό τους ή είναι τελειόφοιτοι, να ενταχθούν σε μια ομάδα με άλλους μουσικούς όπου δίνοντας συναυλίες σε διάφορους χώρους βιώνουν την αίσθηση του να είναι ενεργοί μουσικοί παίζοντας μια μεγάλη γκάμα από έργα διαφόρων εποχών. Επίσης μέλημα αυτής της ορχήστρας είναι να παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό έργα Ελλήνων, καθώς και ξένων και αγαπημένων συνθετών, παλαιότερων και σύγχρονων, στα πλαίσια πάντα του κλασικού ρεπερτορίου.
Ο συνθέτης, καθηγητής και εμπνευστής της ορχήστρας, Κωνσταντίνος Τσιλίδης, με καταγωγή από τη Σμύρνη ,γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Ξεκίνησε μουσική στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών & στο Ωδείο Αθηνών όπου πήρε το δίπλωμα της σύνθεσης. Είναι μέλος στην Ένωση Ελλήνων Μουσουργών από το 1978. Έχει ιδιαίτερη αγάπη στην καθαρά ελληνική μουσική και αυτό φανερώνεται μέσα από τα έργα του, τα οποία έχουν έντονα το ελληνικό στοιχείο. Είναι ενεργός καθηγητής του Εθνικού Ωδείου στα ανώτερα θεωρητικά από το 1976 μέχρι σήμερα. Έχει διατελέσει πολλές φορές καλλιτεχνικός διευθυντής σε πολλά ιδιωτικά και δημοτικά ωδεία. Τώρα είναι διευθυντής τριών ωδείων.
Έχει γράψει πάρα πολλά έργα (Φωνητικά, Ορχηστρικά, Μουσική δωματίου, Πιάνου, Σονάτες για βιολί κ.ά.) τα οποία έχει διευθύνει ο ίδιος αρκετές φορές. Έργα του έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες αίθουσες των Αθηνών (Παλλάς, Αίθουσα Φίλων Μουσικής, Γαλλικό Ινστιτούτο, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Βεάκειο Θέατρο, Ανοιχτό Θέατρο Περιστερίου κ.ά.) καθώς και στην ΕΡΤ (3ο πρόγραμμα). Πάντα είχε την επιθυμία να δημιουργήσει μια ορχήστρα με νέα άτομα που θα είχαν όραμα και αγάπη για τη μουσική. Τελικά κατάφερε να το κάνει πράξη το 2014 όπου άρχισε δειλά με τα παιδιά του ωδείου του και στη συνέχεια η ορχήστρα αυτή μαθεύτηκε, διαδόθηκε και αναπτύχθηκε όπου τώρα αριθμεί πάνω από 40 άτομα. Η ορχήστρα αυτή ονομάζεται ΦΙΛ.Ο.Ν. ( Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων) αποτελείται από εκλεκτούς νέους μουσικούς που οδηγούνται από την ανάγκη τους να εκφραστούν μέσα από την κλασική μουσική.
Βιολιά, βιόλες, τσέλα, κοντραμπάσα, φλάουτα, κλαρινέτα, πίκολο, όμποε, φαγκότο, κόρνα, τρομπέτες, τρομπόνια, ευμφώνιο, αποτελούν την ψυχή και τη φωνή της ΦΙΛ.Ο.Ν., όπου συνδυάζοντας τη μουσική κατάρτιση με την όρεξη για μουσική δημιουργία, στοχεύουν πάντα σε ένα αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου.