Προς: 1) Δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη, 2) Αντιδήμαρχο κ. Σπυροπούλου

 Κοιν.: 1) Πρόεδρο 7ου Διαμ. κ. Παπαδάκη, 2) κ. Κακλαμάνη, Δημ. Σύμβουλο, 3) κ. Πορτάλιου, Δημ. Σύμβουλο, 4) κ. Σοφιανό, Δημ. Σύμβουλο, 5) κ. Κωνσταντίνου, Δημ. Σύμβουλο, 6) Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, 7) Αθλητικό Όμιλο Πέρα Κλούμπ

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την ανησυχία και αγανάκτησή μας, επειδή εδώ και περίπου 1 χρόνο, έχουν σταματήσει οι εργασίες στο πάρκο ΚΑΠΑΨ με χρήσεις ΚΑΠΗ, Κυλικείο, Πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η παραπάνω καθυστέρηση εγκυμονεί σοβαρό κίνδυνο για υποβάθμιση συνολικά του πάρκου, φθορές στις αίθουσες (ιδιαίτερα με την έναρξη της φθινοπωρινής – χειμερινής περιόδου, με τις βροχές, αφού η σκεπή στο μεγαλύτερο τμήμα της δεν έχει επισκευαστεί), με αποτέλεσμα και επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις (παρατάσεις, νέες εργασίες κ.λπ.), για τον Δήμο και τους Δημότες.

Ζητάμε

1)        Να συνεχιστούν ΑΜΕΣΑ οι εργασίες ώστε σύντομα να ολοκληρωθεί το έργο, που ικανοποιεί βασικές κοινωνικές ανάγκες των κατοίκων, ηλικιωμένων, παιδιών, και προστατεύει – αναβαθμίζει το πάρκο, που αποτελεί σημείο αναφοράς για επικοινωνία και πολιτιστική δημιουργία, και που όπως γνωρίζετε η δημιουργία του, είναι αποτέλεσμα μακρόχρονων αγώνων (πάνω από 40 χρόνια), όλων των φορέων και κατοίκων της περιοχής μας.

2)        Να δημοσιοποιηθεί (και να μας κοινοποιηθεί) το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης των εργασιών.

Επισημαίνουμε ότι, λόγω και της διάταξης των αιθουσών με ανεξάρτητες εισόδους, υπάρχει δυνατότητα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κάθε αίθουσας, να αξιοποιείται για την χρήση που προορίζεται (ΚΑΠΗ, Καφενείο, Πολιτιστικές δραστηριότητες κ.λπ.).