Τοπικά νέα

Δημοσιευμένο στις Σάββατο, 19 Μαϊ 2018 01:42

Κατηγορία: Τοπικά νέα

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2018  - Ώρα 11π.μ. :

Στην 7η Δημοτική Κοινότητα (Πανόρμου 59)

Συμμετέχουμε στην εκδήλωση του «Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας» για την επέτειο της μάχης του Μανιακίου στις 20 Μαΐου 1825, τιμώντας τον Γρηγόριο Παπαφλέσσα και τους συναγωνιστές του, με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας που με δασκάλα την Αγγελική Καραγιώργου θα χορέψει Μοραΐτικους χορούς.

 

Δημοσιευμένο στις Κυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 18:20

Κατηγορία: Τοπικά νέα

afisa-pazari
 Την Κυριακή 15/12 θα γίνει το 1ο Παζάρι "Χωρίς Μεσάζοντες" Αμπελοκήπων, που οργανώνουν το Δίκτυο Αλληλεγγύης & Αντίστασης 7ης Δημοτικής Κοινότητας και η Επιτροπή Αλληλεγγύης του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αμπελοκήπων. Το Παζάρι θα γίνει στο Μετρό Πανόρμου 09.00-13.00.

Το παζάρι «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ » είναι η απευθείας πώληση προϊόντων από μικρούς παραγωγούς στον καταναλωτή. Επιδίωξή μας είναι η στήριξη της ελληνικής παραγωγής και ταυτόχρονα η παροχή της δυνατότητας στον καταναλωτή να βρει προϊόντα ποιοτικά σε τιμές προσιτές. Επίσης, παρέχεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουν απευθείας παραγωγοί και καταναλωτές, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την εξάλειψη των μεσαζόντων και των καρτέλ τιμών.

Τα προιόντα είναι όλα ελεγμένα και ποιοτικά. Μπορείτε να παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά, είτε τυπώνοντας την παραγγελία, και αφού τη συμπληρώσετε τη δίνετε σε ένα από τα σημεία συλλογής, είτε τηλεφωνικά. Οι παραγγελίες πρέπει να γίνουν μέχρι και την Πέμπτη 12/12.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα διαθέσιμα προϊόντα για παραγγελία.

 

Δημοσιευμένο στις Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2011 17:44

Κατηγορία: Τοπικά νέα

Έπεσε σαν κεραυνός στη γειτονιά μας το μαντάτο. Ακούστηκε παράξενο, ήταν ξαφνικό, απίστευτο, μα δυστυχώς ήταν αληθινό. Έπειτα από σύντομη (2 μηνών) ασθένεια έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 74 χρόνια του.
Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη, ήρθε στην Αθήνα με τη σύζυγό του Ευαγγελία Αγοραστή, μετανάστες το 1965 με τους διωγμούς και τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Πόλης. Δύσκολα χρόνια, μπήκε στον αγώνα της καινούριας του ζωής, χωρίς η πολιτεία να του χορηγεί την ελληνική υπηκοότητα που την απέκτησε έπειτα από 17 χρόνια, το 1982, μες την ΑΛΛΑΓΗ της πολιτικής κατάστασης. Βαθιά δημοκρατικός και ανήσυχο πνεύμα αγωνίστηκε μέσα από διάφορους φορείς για μια καλύτερη ζωή για το κοινωνικό σύνολο.- Ήταν στέλεχος της κομματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αμπελοκήπων. Συνδικαλιστής στο χώρο δουλειάς του στο Νοσοκομείο Παίδων. Μέλος διαφόρων επιτροπών του 7ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων όπως Σχολικές Επιτροπές πρασίνου, καθαριότητας κλπ. Τελευταία μέχρι το θάνατό του ήταν αντιπρόεδρος της Λέσχης Φιλίας Ελληνορώσων δημοτικής παράταξης. Μέλος Συμβουλίου Γειτονιάς. Ήταν δύο φορές υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος 7ου Διαμερίσματος (2002, 2006). Δραστήριο μέλος του Συλλόγου μας και πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ και αντιπρόεδρος. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα και της ΣΕ Άνω Αμπελοκήπων για το Μητροπολιτικό Πάρκο ΓΟΥΔΗ. Μέσα απ' αυτά τα μετερίζια ο Μιχάλης έδινε όλο τον εαυτό του αδιάκοπα και ακούραστα για ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τα κοινωνικά δικαιώματα βάζοντας το δικό του λιθαράκι στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι. Έφυγε σε μια δύσκολη και κρίσιμη εποχή που είχε ακόμη πολλά να δώσει. Όσοι τον γνωρίσαμε και συμπορευτήκαμε μαζί του θα θυμόμαστε πάντα τον ανιδιοτελή αγωνιστή, τον καλό φίλο, τον ακέραιο άνθρωπο. Ο Μιχάλης θα ζει πάντα στις καρδιές μας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα που εκείνος μαζί μας έδινε μέχρι την τελική μας δικαίωση.

Θ. Κατσούλης

 

Πάρκο ΚΑΠΑΨ

Στιγμιότυπα από δράσεις

Οπτικοακουστικό υλικό