Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις Νέα & Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : 07 Μαρτίου 2015 07 Μαρτίου 2015
Εμφανίσεις: 13258 13258

ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΠΑΨ!!

Η μέχρι τώρα αδικαιολόγητη άρνηση του Δ. Αθηναίων να παραχωρηθεί το κτίριο Ζ - Υπόγειο κατά χρήση για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας (παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις του δημάρχου Καμίνη), να ικανοποιήσει το δίκαιο και λογικό αίτημά μας, δεν πρέπει να μας απογοητεύσει.

Το αγαπημένο μας πάρκο ΚΑΠΑΨ, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει μια σημαντική εστία επικοινωνίας, ψυχαγωγίας, αλληλεγγύης και πολιτιστικής δημιουργίας, που τόσο έχουμε ανάγκη, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Η δικαιολογημένη αγανάκτησή μας, από τη στάση του Δ. Αθηναίων που προτιμά να αφήσει να "ρημάζουν" οι αίθουσες αντί να αξιοποιούνται καθημερινά και να τις χαίρονται οι γείτονες και τα παιδιά μας, πρέπει να μετατραπεί σε πείσμα, ενότητα και αγώνα.

Ο Δήμος Αθηναίων δεν έχει το δικαίωμα να αντιστέκεται στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ - ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!!!

Ολοι μαζί σε νέα τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου  - Ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων μαζί με τα πολιτιστικά τμήματα και τις άλλες Επιτροπές του Συλλόγου

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΩΡΑ 11 πμ.

στην καινούργια υπόγεια αίθουσα του πάρκου ΚΑΠΑΨ (Τριφυλλίας - Λάμψα - Λάκωνος) θα συναποφασίσουμε την κλιμάκωση των αγώνων μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!