Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις Νέα & Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : 12 Απριλίου 2022 12 Απριλίου 2022
Εμφανίσεις: 217 217

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΠΡΟΣ:  Κ. Μπακογιάννη Δήμαρχο Αθηναίων.

 Κοιν:

 

Θέμα: Εξωδικαστικός διακανονισμός, προσδιορισμού της τιμής μονάδας, για την εξαγορά από τον Δήμο Αθηναίων, του οικοπέδου της ΔΕΗ έκτασης 2,7 στρεμμάτων επί της οδού Λάμψα, περιοχή Αμπελοκήπων (ΑΒΕΖ του σκαριφήματος), Συνημμένο Ν° 1

 

κ. Δήμαρχε

 

Σε συνέχεια επανειλημμένων υπομνημάτων μας (τελευταίο με αρ. πρωτ. Δήμου Αθηναίων 257612/7-10-21   Συνημμένο Ν°2) παρακαλούμε να εντείνεται τις προσπάθειες σας ώστε η Διοίκηση της ΔΕΗ να αποδεχτεί το αίτημα του Δημάρχου Αθηναίων κ. Μπακογγιάνη στις 5 Ιουνίου 2020 για εξωδικαστικό διακανονισμό προσδιορισμού της τιμής μονάδας, ώστε να εξαγοράσει ο Δήμος Αθηναίων το οικόπεδο της ( ΑΒΕΖ του σκαριφήματος).

Ανάλογη πρόταση, για εξωδικαστικό διακανονισμό, είχε υποβάλλει προς τη Διοίκηση της ΔΕΗ και ο προηγούμενος Δήμαρχος κ. Καμίνης  (Συνημμένο Ν°3).

 

Ας σημειωθεί ότι:

 

 

Από την πλευρά μας, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας, σε συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής μας, ώστε να μην χαθεί οριστικά (κινδυνεύει όσο καθυστερεί η διαδικασία απαλλοτρίωσης), ο τελευταίος ελεύθερος χώρος της έντονα πυκνοδομημένης περιοχής μας, που τον διεκδικούμε για πράσινο από το 1995.