Γενική Συνέλευση Συλλόγου 26/11/2017

ΟΛΟΙ Στη Γενική Συνέλευση

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ώρα 11 πμ Πάρκο ΚΑΠΑΨ (Λάκωνος 9)

Αγαπητοί Γείτονες,

Σας καλούμε στην καθιερωμένη αυτό το μήνα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, με θέμα:

Πρόγραμμα δράσης για το επόμενο 6μηνο

Όλοι μπορούμε και πρέπει να παρευρεθούμε, να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τη δράση μας

  1. Για να δοθούν λύσεις στις διεκδικήσεις μας: Πάρκο ΚΑΠΑΨ (Αίθουσα στο σύλλογό μας, Λέσχη Φιλίας), οικόπεδο ΔΕΗ (Σχολείο και πράσινο), Γηροκομείο Αθηνών (πλήρης επαναλειτουργία), προσφυγικά Πανόρμου (κήρυξη ως διατηρητέων), κυκλοφοριακή μελέτη (μονοδρομήσεις – πεζοδρομήσεις), Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή κ.λπ.

  2. Για να αναπτυχθούν ακόμη πιο πολύ οι πολιτιστικές μας δραστηριότητες (αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους γείτονες), μέσα από τα πολλά πολιτιστικά τμήματά μας, και τις εκδηλώσεις μας (στο σύλλογο, στα πάρκα, στο θεατράκι κ.λπ.).

  3. Για να εκφραστεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό η αλληλεγγύη μας, στις οικογένειες της γειτονιάς μας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αξιοπρεπούς διαβίωσης.

  4. Για να συμβάλλουμε από κοινού και με άλλους φορείς στην αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών ζητημάτων (ειρήνη, παιδεία, υγεία, ρατσισμός, φασισμός κ.λπ.).

Αγαπητοί Γείτονες,

Σ΄ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο των μνημονίων, της λιτότητας, της ανεργίας κ.λπ., αλλά και της γενικότερης ανησυχητικής, αβέβαιης και επικίνδυνης κατάστασης ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή μας (Μέση Ανατολή) στην οποία οι ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις βρίσκονται σε μεγάλη όξυνση.

Είναι ανάγκη να αγκαλιάσουμε ακόμη πιο πολύ τον ιστορικό σύλλογό μας, που κόντρα στο ρεύμα του ατομικισμού και της απογοήτευσης, προβάλλει και στηρίζει τις πανανθρώπινες αξίες της ειρήνης, επικοινωνίας, αλληλεγγύης και της συλλογικότητας.

Εγγύηση για θετικές εξελίξεις

Οι Ενωτικοί αγώνες μας

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                     Η Γραμματέας 

Μ. Ζωίδης Ε.                   Παπαδήμα