12/5/2021 - ΣYNENTEYΞH TOY ANTIΠPOEΔPOY TOY ΠOΛITIΣTIKOY ΣYΛΛOΓOY NIKHTA ΔΗΜΕΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5

12/5/2021 - ΣYNENTEYΞH TOY ANTIΠPOEΔPOY TOY ΠOΛITIΣTIKOY ΣYΛΛOΓOY NIKHTA ΔΗΜΕΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5

 
https://www.youtube.com/watch?v=_LZfvxkOZwg

AKOYΣTE AΠOΨE ΣTIΣ 7.30MM ΣTON P/ΦΩNIKO ΣTAΘMO KOKKINO 105,5, ΣYNENTEYΞH TOY ANTIΠPOEΔPOY TOY ΠOΛITIΣTIKOY ΣYΛΛOΓOY NIKHTA ΔHMEA ΓIA TIΣ EΞEΛIΞEIΣ ME TON ΔHMO AΘHNAIΩN & TON OΠANΔA

AKOYΣTE AΠOΨE ΣTIΣ 7.30MM ΣTON P/ΦΩNIKO ΣTAΘMO KOKKINO 105,5, ΣYNENTEYΞH TOY ANTIΠPOEΔPOY TOY ΠOΛITIΣTIKOY ΣYΛΛOΓOY NIKHTA ΔHMEA ΓIA TIΣ EΞEΛIΞEIΣ ME TON ΔHMO AΘHNAIΩN & TON OΠANΔA

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 

2029/27-4-2021

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 

Αγαπητοί γείτονες,

1)         Το φετινό Πάσχα, ένα χρόνο μετά την εκδήλωση της πανδημίας στη χώρα μας, δυστυχώς μας βρίσκει σε πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού είναι μεγάλος ο αριθμός των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων και των θανάτων, ενώ το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) βρίσκεται στα όριά του.

     Εκφράζουμε τη θλίψη μας, για τις μεγάλες απώλειες των συνανθρώπων μας, στη χώρα μας και σε όλο τον πλανήτη.

     Παράλληλα, για μια ακόμη φορά απαιτούμε:

α) Να ενισχυθεί αποφασιστικά το Εθνικό Σύστημα υγείας, με πόρους, υποδομές και μόνιμο προσωπικό.

Στόχος μας δεν πρέπει να είναι η επιστροφή του ΕΣΥ στην πρότερη κατάστασή του, αλλά η παραπέρα ουσιαστική βελτίωσή του.

β) Να ενισχυθεί παγκόσμια η παραγωγή εμβολίων και να διασφαλιστεί δίκαιη διανομή παγκόσμια.

«Τα εμβόλια και η θεραπεία κατά της πανδημίας, πρέπει να χαρακτηριστούν δημόσια αγαθά, ελεύθερα προσβάσιμα στον καθένα».

2) Η φετινή πρωτομαγιά βρίσκει του εργαζόμενους της χώρας μας σε μεγάλη αγωνία και ανασφάλεια, λόγω της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας κ.λπ., καθώς και των διατάξεων του επικείμενου αντεργατικού νομοσχεδίου που:

α) Επιδεινώνει τις εργασιακές σχέσεις (κατάργηση του 8ώρου, που κατακτήθηκε το 1920 ύστερα από σκληρούς αγώνες, καθιέρωση ατομικών συμβάσεων εργασίας κ.λπ.)

β) Αποδυναμώνει το δικαίωμα της απεργίας και θέτει νέα εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση.


Αγαπητοί γείτονες,

Ευελπιστούμε πως μετά από αυτή τη σκληρή δοκιμασία, οι λαοί όλου του κόσμου, θα ενεργοποιηθούν ακόμη περισσότερο για μια κοινωνία καλύτερη με ανθρωπιά, αλληλεγγύη, αγάπη, ειρήνη, κοινωνικό κράτος, προστασία της ζωής και της φύσης.

Η γιορτή της Ανάστασης που πάντα συμπίπτει με την άνοιξη, με την αναζωογόνηση της φύσης και σηματοδοτεί τη νίκη της ζωής, ευχόμαστε να βρει εσάς και τους αγαπημένους σας υγιείς.

                                             H ΆΝΟΙΞΗ ΒΟΛΤΆΡΕΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

 

 

 

 Ανθισμένες κουτσουπιές στην οδό Καντούνη   

 

                                       

Φωλιά κότσυφα σε μπαλκόνι της οδού Καταρτζή

 

         Είναι βέβαιο πως θα ξανασυναντηθούμε όλοι (μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν), στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας, με περισσότερη διάθεση για πολιτιστική δημιουργία, ψυχαγωγία, και αγώνες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, στις 19/4/2022 ομόφωνα αποφάσισε να χαρακτηρίσει «πράσινο» την έκταση Βουρνάζου και Λ. Αλεξάνδρας (πλάι στο Μετρό Αμπελοκήπων).

Περιμένουμε το Υπουργείο Περιβάλλοντος να εγκρίνει αυτή την πολύ θετική απόφαση, και να εκδώσει σύντομα το σχετικό ΦΕΚ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                     `                            Η Γραμματέας

M. Ζωίδης                                                                       Ε. Παπαδήμα

Πολιτική απορρήτου

Ο ιστότοπος anoampelokipi.gr δεν αποθηκεύει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Τι είναι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο εν ζωή άτομο. Διαφορετικές πληροφορίες οι οποίες, εάν συγκεντρωθούν όλες μαζί, μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση ενός συγκεκριμένου ατόμου, αποτελούν επίσης δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν καταστεί ανώνυμα, έχουν κρυπτογραφηθεί ή για τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ψευδώνυμα αλλά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαναταυτοποίηση ενός ατόμου παραμένουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν καταστεί ανώνυμα με τέτοιον τρόπο ώστε το άτομο να μην είναι ή να μην είναι πια ταυτοποιήσιμο δεν θεωρούνται πλέον δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Για να είναι πραγματικά ανώνυμα τα δεδομένα, η ανωνυμοποίηση πρέπει να είναι μη αντιστρέψιμη.

Ο ΓΚΠΔ προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ανεξάρτητα από την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία τους. Είναι τεχνολογικά ουδέτερος και εφαρμόζεται τόσο στην αυτοματοποιημένη όσο και στη χειροκίνητη επεξεργασία, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα οργανώνονται βάσει προκαθορισμένων κριτηρίων (π.χ. αλφαβητική σειρά). Επίσης, δεν έχει σημασία ο τρόπος που αποθηκεύονται τα δεδομένα – σε σύστημα τεχνολογίας πληροφοριών, μέσω βιντεοεπιτήρησης ή σε έντυπη μορφή. Σε όλες τις περιπτώσεις τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα υπόκεινται στις απαιτήσεις προστασίας που προβλέπει ο ΓΚΠΔ.

  Παραδείγματα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα:
 • όνομα και επώνυμο
 • διεύθυνση κατοικίας
 • ηλεκτρονική διεύθυνση, π.χ. όνομα.επώνυμο@εταιρεία.com
 • αναγνωριστικός αριθμός κάρτας
 • δεδομένα τοποθεσίας (π.χ. η λειτουργία δεδομένων τοποθεσίας σε κινητό τηλέφωνο)
 • διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP)
 • αναγνωριστικό cookie
 • το αναγνωριστικό διαφήμισης του τηλεφώνου σας
 • δεδομένα που φυλάσσονται από νοσοκομείο ή γιατρό, που θα μπορούσαν να είναι ένα σύμβολο που προσδιορίζει αποκλειστικά ένα άτομο
  Παραδείγματα δεδομένων που δεν θεωρούνται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα:
 • αριθμός μητρώου εταιρείας
 • ηλεκτρονική διεύθυνση του τύπου πληροφορίες@εταιρεία.com
 • ανώνυμα δεδομένα